Breaking News
Home / Fashion / Makeup & Skincare / skin care / بمكون واحد فقط من مطبخك لازالة أثار الحبوب نهائيا

بمكون واحد فقط من مطبخك لازالة أثار الحبوب نهائيا

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • طريقة لازالة أثار الحبوب نهائيابمكون واحد فقط مطبخك

سكرب شريحة طماطم وعليها معلقة سكر وادعكي بيه آثار الحبوب ، جميل جدا
اعمليه ٣ مرات في الاسبوع
كل يوم زي ما تحبي
بس استمري وهتشوفي النتيجة 😍

About admin

Check Also

تبييض الأسنان في ثواني تزيل الإصفرار وتسقط الجير بعد فرك أسنانك بها لن تصدق نتائجها مدهشة